WATERONTHARDER

Een waterontharder biedt tal van voordelen:

-Besparing

Waterontharders zijn een van de meest besparende huishoudtoestellen!! Aqua Belgica, de BelgischeFederatie voor waterbehandeling, berekende, op basis van cijfers van het NIS, dat een Belgisch gezin van 4 personen op jaarbasis tot 650 euro kan uitsparen door het gebruik van een waterontharder.

Langere levensduur van uw toestellen en installaties
Kranen en leidingen raken niet langer verstopt. De warmwaterelementen van was- vaatwas- en koffiemachines, boilers, radiatoren en CV-ketels raken niet langer aangetast waardoor de warmteproductie niet vermindert (kalk isoleert nl.). Dit resulteert in minder energieverbruik en een langere levensduur van de toestellen.

-Comfort
Onthard water staat borg voor fluweelzachte handdoeken, kledij die minder snel verslijt en zijn originele kleur behoudt. Ook hardnekkige kalkvlekken op uw badkamermeubelen, lavabo, bad, douche, toilet, kranen en tegels behoren tot het verleden. Ze zijn sneller en gemakkelijker te reinigen en blijven er langer als nieuw uitzien.

Ook je haar en huid zal een stuk zachter aanvoelen na een douche met ontkalkt water!

Waterboss
Wij werken uitsluitend met waterontharders van het merk Waterboss omdat wij overtuigd zijn van de vele voordelen en de uitstekende prijs/kwaliteit van dit merk.

De toestellen van waterboss zijn heel compact  en zeer zuinig in verbruik (1zak zout per jaar!! )